Convocatòria de subvencions per activitats extraordinàries 2017

El Patronat Municipal de Cultura de Ripollet ha obert el període de convocatòria de subvencions en règim de concurrència competitiva adreçades al foment d’iniciatives i propostes culturals de l’any 2017.

A la convocatòria d’enguany hi ha dues modificacions respecte a la convocatòria de l’any passat.

  • L’import de la subvenció́, junt amb el de les subvencions concedides amb la mateixa finalitat per altres Administracions Públiques, no podrà̀ ultrapassar el cost del projecte subvencionat. Com a regla general, l’import de la subvenció́ no ultrapassarà̀ el 50% del cost del projecte subvencionat i/o l’import de 3.000,00 EUR.
  • Si a la finalització́ de la valoració́ dels projectes no s’ha exhaurit l’import de la previsió́ pressupostaria prevista a la base 12a, s’estudiarà̀ la viabilitat d’obrir un nou termini de presentació́ de projectes per a una segona convocatòria.

El termini d’aquesta convocatòria acaba el 30 d’abril d’enguany. Les sol·licituds s’han de presentar al registre del Centre Cultural, rambla de Sant Jordi 2, de Ripollet.

Podeu consultar les bases clicant aquí.

Afegir un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escriu el resultat *