PRESSUPOSTOS 2016 I 2017

A l’hora de valorar la proposta de pressupost pel 2017, no estaria de més recuperar la diversa documentació que des de l’espaiAssociatiu.cat hem anat publicant sobre la proposta de pressupost pel 2016 així com dels seus objectius.

En la línia del que va exposar el Regidor de Cultura, Joventut i Educació a la darrera reunio d’entitats (23/11/16) en el sentit del poc assoliment dels objectius marcats per l’any 2016 i amb la voluntat constructiva de millorar els processos participatius, us encoratgem a fer un exercici de reflexió i de valoració tot comparant i contrastan els diferents textos i documents.

Els materials que podeu trobar al web espaiAssociatiu.cat són els següents:

Joan-Ramon Gordo i Montraveta

Afegir un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escriu el resultat *