Dia 4 de juny: Jornades de portes obertes pel Dia de l’Associacionisme Cultural

Totes les entitats i equipaments culturals associatius que ho desitgin ja poden inscriure les seves propostes pel Dia de l’Associacionisme Cultural del 2016 (DASC2016).

La data rememora el 4 de juny de 1864 quan va començar el quart Festival Euterpe, organitzat en format concurs per la Societat Coral Euterpe, sota la direcció de Josep Anselm Clavé. El festival va durar tres dies i va representar el moment de màxima esplendor del moviment coral d’en Clavé. La declaració s’emmarca en l’acompliment del Pla de l’Associacionisme Cultural que impulsa el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El proper més de juny serà el segon any en que s’organitzarà a tots els equipaments culturals associatius de Catalunya unes jornades de portes obertes. Les dates d’enguany seran del divendres 3 de juny fins el diumenge 5.

L’objectiu és acostar els ciutadans als ateneus, casals, casinos, orfeons, locals castellers o a qualsevol tipus d’equipament cultural gestionat per associacions, convidar-los a entrar i fer-los partícips de la important tasca de difusió cultural que realitzen les entitats del país.

Tota entitat/equipament cultural pot participar-hi, presentant les seves propostes i contestant un formulari. En aquest sentit, un cop confirmada l’acceptació de les propostes us podreu descarregar la imatge del DASC que podreu incloure en el material de difusió que elaboreu.

El termini per introduir propostes al formulari acaba el 24 d’abril.

Més informació sobre el Dia de l’Associacionisme Cultural

Afegir un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escriu el resultat *