Termini per presentar propostes d’activitats per la Festa Major d’enguany

Com cada any, les entitats de Ripollet poden presentar propostes d’activitats per incloure dins del programa de Festa Major.

Les entitats interessades hauran d’emplenar la fixta corresponent. És important que es complementin tots els apartats indicant les necessitats que es preveguin que tindrà l’activitat per tal que la Comissió de Festes pugui valorar-les.

El termini per presentar les propostes acaba el 29 de març proper.

Les entitats que vulguin i/o necessitin presentar la proposta directament a la Comissió de Festes ho podran fer. A tal efecte s’establirà una data i hora. Cal, però, fer-ho constar a la petició que s’ha de presentar al registre del Centre Cultural. Aquest fet no eximeix de presentar la fitxa tècnica de la proposta d’activitat.

Posteriorment i un cop valorades les propostes per part de la Comissió, es confirmarà i comunicarà els mitjans dels que es pugui disposar.

Afegir un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escriu el resultat *