Convocatòria de reunió d’entitats culturals de Ripollet per tractar el tema de la Festa Major

Tal com us hem anat avançant un dels temes que properament es tractarà al consell d’administració del Patronat Municipal de Cultura de Ripollet (PMC) serà el de la Festa Major.
Fins ara, coincidint amb la constitució del nou Ajuntament i del consell d’administració del PMC s’escollien els membres de la Comissió Organitzadora de la Festa Major. Com que molt possiblement aquest serà un dels temes que es tractarà properament i per tal de valorar entre totes les entitats culturals aquesta iniciativa, us convoquem a una reunió oberta a totes les entitats culturals interessades en aquest tema pel dimecres dia 16 de desembre a les 20:00h al Centre Cultural. Aprofitarem per conèixer de primera mà quina ha estat la valoració de la darrera Comissió de Festa Major així com hem convidat a Andreu Caralt (que ha estat administrador de la Festa Major de Vilaranca del Penedès) i a Pep Fornés (director del Museu Etnològic de Barcelona) per tal que ens presentin les experiències de Vilafranca del Penedès i del barri de Gràcia de Barcelona.

Afegir un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escriu el resultat *